For hundeejere

IMG_4268

Privat session


Har du udfordringer med at klippe negle på din hund, børste dens pels eller andre håndteringsmæssige problemstillinger?

Kunne du tænke dig at gøre noget ved det?

Jeg tilbyder hundeejere rådgivning over skype. En sådan session varer omkring 40-45 minutter. Antallet af sessioner er helt op til dig, din hund og problemets karakter. Måske har du bare brug for et godt råd eller måske vil du sættes igang med håndteringstræning...

Pris: 350 kr.
Beløbet forudbetales før hver session

Tøv ikke med at kontakte mig for at høre, om en privat session over skype er noget for dig!

Nicklas Vega

Adfærdsspecialist, Lupo Hundecenter


Tag lige et kig på Facebooksiden "Dyrlægeskræk" - den er nemlig helt fantastisk og har fokus på en meget vigtig del af det, en god og ansvarlig hundeejer, skal kende til - og gerne kunne!

Line Tang Jørgensen

Fagveterinærsygeplejerske i Etologi


I forbindelse med vores ERFA gruppe for Fagveterinærsygeplejersker i klinisk etologi, havde jeg den store fornøjelse at høre Katrine fortælle om dyrlægeskræk hos hunde. Hele Katrines foredrag bar præg af hendes passion for, at alle hunde skal have en god oplevelse hos dyrlægen og som fagperson fik jeg mange gode idéer med tilbage til klinikken, som kan være med til at forbedre oplevelserne for vores patienter!

Birgit Dahlgren

Fagveterinærsygeplejerske i Etologi


Stor ros til dig Katrine! Jeg sugede til mig under dit foredrag. Din tilgang til emnet og din formidling er fantastisk!

Rikke Enø

Veterinærsygeplejerske


Hvor må det være skønt med en så dygtig en ildsjæl af en kollega at kunne lære af! Har lige hørt oplæg om dyrlægeskræk.

Pernille Blok-Riisom

Adfærdsdyrlægen


"Dyrlægeskræk" er lavet af en af de dygtigste hundetrænere og veterinærsygeplejersker, jeg kender. Katrines mission er at give hunde kontrollen over deres liv tilbage, så deres hverdag og trivsel optimeres. Det er et fantastisk tiltag!

Tine Liechti

Hundeejer


Tusind tak for din hjælp og gode råd til hvordan vi kunne lære Abby at få klippet negle derhjemme - Hun er bare blevet SÅ dygtig!

Dorte Krogsgaard

Journalist og radiovært på P1


Katrine udstråler stor ro og har en fin pædagogisk og problemløsende tilgang. Hun besidder en stor viden om hundeadfærd - Jeg giver Katrine mine varmeste anbefalinger!

Pernille Wennich

Dyrlæge og underviser på HTX


"Dyrlægeskræk" er talerør for en af de dygtigste hundetrænere jeg nogensinde har arbejdet sammen med (og derudover en fabelagtig veterinærsygeplejerske)
Kontakt mig på Messenger!