Workshop i frivillig håndtering

Tryggere, gladere og NEMMERE patienter


....lyder det ikke som noget, enhver dyreklinik kunne ønske sig?

Og hvad med det her:

Klienter, der tager ansvar og lærer deres hunde at blive håndteret, så DIT arbejde på dyreklinikken bliver NEMMERE!>

Det er ikke utopisk - det er faktisk muligt. Og jeg kan hjælpe med at få sat gang i den rigtige udvikling! Herunder er et par af de ting, jeg tilbyder lige nu - men tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har andre ideer eller ønsker.

workshop

Workshop i frivillig håndtering

Ved dine klienter, hvordan de skal lære deres hunde at blive håndteret?

Ville du ønske, at de blev bedre til det, så dine patienter var mere samarbejdsvillige?

Jeg tilbyder workshop på din klinik for dine klienter. Her vil vi træne på at lære hundene at stå stille til undersøgelse og klienterne får inspiration og redskaber til at træne videre på frivillig håndtering hjemme - til gavn for dit arbejde på klinikken

Pris afhængig af koncept og tidsforbrug - kontakt mig for mere information

Kontakt mig på Messenger!
Kontakt mig på Messenger!

Tine Liechti

Hundeejer


Tusind tak for din hjælp og gode råd til hvordan vi kunne lære Abby at få klippet negle derhjemme - Hun er bare blevet SÅ dygtig!
Kontakt mig på Messenger!