Klinik session

Tryggere, gladere og NEMMERE patienter


....lyder det ikke som noget, enhver dyreklinik kunne ønske sig?

Og hvad med det her:

Klienter, der tager ansvar og lærer deres hunde at blive håndteret, så DIT arbejde på dyreklinikken bliver NEMMERE!>

Det er ikke utopisk - det er faktisk muligt. Og jeg kan hjælpe med at få sat gang i den rigtige udvikling! Herunder er et par af de ting, jeg tilbyder lige nu - men tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har andre ideer eller ønsker.

kliniksession (1)

Klinik session

Er i klar til at skabe positiv forandring på din klinik?

Ønsker i at knytte jeres klienter og patienter endnu tættere til klinikken?

Er i klar til, at klienterne går ud i byen og spreder rygtet om, hvor god en oplevelse Fido får hos jer?

Hvis i kan svare ja til det, så er en klinik session det helt rigtige for din klinik


På sådan en session vil jeg gennemgå mekanismerne bag dyrlægeskræk, hvor vi selv begår de største fejl, gennemgang af procedurer og selvfølgelig masser af input og inspiration til en nytænkende og anderledes måde at behandle og tilgå hundene i klinikken

Sessionen kan skræddersyes til DIN klinik. Kontakt mig for mere information og aftale.

Kontakt mig på Messenger!
Kontakt mig på Messenger!

Line Tang Jørgensen

Fagveterinærsygeplejerske i Etologi


I forbindelse med vores ERFA gruppe for Fagveterinærsygeplejersker i klinisk etologi, havde jeg den store fornøjelse at høre Katrine fortælle om dyrlægeskræk hos hunde. Hele Katrines foredrag bar præg af hendes passion for, at alle hunde skal have en god oplevelse hos dyrlægen og som fagperson fik jeg mange gode idéer med tilbage til klinikken, som kan være med til at forbedre oplevelserne for vores patienter!

Birgit Dahlgren

Fagveterinærsygeplejerske i Etologi


Stor ros til dig Katrine! Jeg sugede til mig under dit foredrag. Din tilgang til emnet og din formidling er fantastisk!

Rikke Enø

Veterinærsygeplejerske


Hvor må det være skønt med en så dygtig en ildsjæl af en kollega at kunne lære af! Har lige hørt oplæg om dyrlægeskræk.
Kontakt mig på Messenger!