Klient aften

Tryggere, gladere og NEMMERE patienter


....lyder det ikke som noget, enhver dyreklinik kunne ønske sig?

Og hvad med det her:

Klienter, der tager ansvar og lærer deres hunde at blive håndteret, så DIT arbejde på dyreklinikken bliver NEMMERE!>

Det er ikke utopisk - det er faktisk muligt. Og jeg kan hjælpe med at få sat gang i den rigtige udvikling! Herunder er et par af de ting, jeg tilbyder lige nu - men tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har andre ideer eller ønsker.

foredragsbillede

Klient aften

Har du et ønske om, at dine klienter selv gjorde mere for gøre oplevelsen på klinikken bedre for Fido?

Og kunne du godt tænke dig, at din klinik skilte sig ud fra mængden og gjorde mere ud af at informere klienterne om, hvordan de kan undgå at skabe dyrlægeskræk hos deres hunde?

Så book mig til en klient aften på din klinik


På sådan en aften vil jeg typisk komme ind på mekanismerne bag dyrlægeskræk, hvad klienterne kan gøre for at undgå det og inspirere dem til en ny måde at anskue den daglige håndtering og soignering af hunden.

Pris: 3500,- kr. (ca. 2,5 timer)

Kontakt mig på Messenger!
Kontakt mig på Messenger!

Tine Liechti

Hundeejer


Tusind tak for din hjælp og gode råd til hvordan vi kunne lære Abby at få klippet negle derhjemme - Hun er bare blevet SÅ dygtig!
Kontakt mig på Messenger!